top of page

ONZE DEELNEMERS

 

Bij ons op de zorgboerderij bieden we begeleiding aan volwassenen die op zoek zijn naar dagbesteding.

Of je nu een WMO-indicatie hebt vanuit de gemeente of particulier gebruik wilt maken van onze voorzieningen, bij ons ben je van harte welkom.

Wat kun je verwachten van onze zorgboerderij?

We streven naar een omgeving waar structuur, veiligheid en beleving centraal staan. Hierbij leggen we de nadruk op gezelligheid en het ervaren van plezier in alles wat we doen.

Op onze boerderij werken we in groepsverband. Dit biedt kansen voor samenwerking en sociale interactie. We stimuleren het werken in teamverband, maar begrijpen ook dat sommigen de voorkeur geven aan individueel werk. Daarom bieden we ook de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding, één-op-één.

Belangrijk is dat deelnemers die meewerken op onze boerderij fysiek in staat zijn om de taken uit te voeren. We bieden hierbij de nodige ondersteuning om ervoor te zorgen dat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan deelnemen.

We geloven sterk in persoonlijke ontwikkeling. Samen met de deelnemers kijken we naar hun sterke punten en naar gebieden waar ze nog kunnen groeien. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op, waarbij we stap voor stap werken aan het behalen van persoonlijke doelen.

Om deel te nemen aan onze activiteiten is een zorgindicatie nodig. Deze indicatie is een bewijs dat de deelnemer behoefte heeft aan begeleiding en ondersteuning.

Of je nu geniet van het boerenleven, wilt werken aan je sociale vaardigheden of gewoon op zoek bent naar een gezellige dagbesteding, op onze zorgboerderij streven we ernaar om voor iedereen een passende en waardevolle ervaring te bieden.

zwartbont.jpg
bottom of page