top of page

WIE ZIJN WIJ

 

 

 

Wij zijn Thea, Kim en Maureen Overgoor. Thea en Kim zijn opgegroeid als boerendochters. Al vanaf jongs af aan houden wij enorm van dieren en het buitenleven. Daarnaast hebben we allemaal een grote passie voor de zorg.

Het was al langer Thea’s droom om een zorgboerderij te beginnen. Toen haar schoondochters Kim en Maureen dezelfde passie bleken te hebben, besloten we samen in 2020 de zorgboerderij te starten.

Zorgboerderij Overgoor is een agrarisch familiebedrijf. Het wordt gerund door boer Jan en zijn zoon Michel. De boerderij ligt aan de rand van Raalte-Noord. Hier verzorgen we met liefde onze koeien, kalfjes, varkens en honden. Onze dieren zijn belangrijk voor ons, en we zorgen ervoor dat ze altijd goed verzorgd en gelukkig zijn.

Onze zorgboerderij is een veilige en ondersteunende plek waar iedereen zich welkom voelt. Doordat we klein zijn, kunnen we goed inspelen op de wensen en behoeften van iedere deelnemer.

We hebben een persoonlijke aanpak en nemen de tijd om elke deelnemer goed te leren kennen.

 

Ons doel is om bij te dragen aan het geluk en de gezondheid van onze deelnemers door hen een waardevolle dagbesteding te bieden in een rustige en natuurlijke omgeving.

Bij Zorgboerderij Overgoor staan respect, zorgzaamheid en samenwerking centraal. We werken samen als een team en helpen elkaar waar dat nodig is. We zijn trots op wat we hebben opgebouwd en hopen nog vele jaren een positieve impact te maken op het leven van onze deelnemers. We zien onze zorgboerderij als een plek waar iedereen zich kan ontwikkelen en groeien, omringd door de natuur en dieren.

bottom of page